Contactgegevens

Oudestraat 9

4351 AS Veere

T: 06-11151059

E: info@veeresgenoegen.nl

Rabobank Clubkas Campagne

Ook dit jaar doet Veere's Genoegen weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Walcheren/Noord-Beveland stelt € 165.000,- beschikbaar en daar willen wij graag een graantje van meepikken.

 

Hoe werkt het?

Van 4 t/m 16 april 2018 mogen leden van Rabobank Walcheren/Noord-Beveland vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging of club, waarvan maximaal twee op dezelfde club.  En: elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 165.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Doe jij ook mee?

Natuurlijk willen we zoveel mogelijk stemmen krijgen: hoe meer stemmen, hoe meer geld in onze clubkas. Ben jij lid van de Rabobank? Doe dan ook mee en breng 2 stemmen uit op Veere’s Genoegen. Ook op Facebook zal je posts en advertenties voorbij zien komen. Deel, like en reageer gerust!

 

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/wnb. Daar gaat op 4 april ook het digitale stemlokaal open.

© 2006 - 2019 - Muziekvereniging Veere's Genoegen - Realisatie site: Nedbase ICT