Contactgegevens

Oudestraat 9

4351 AS Veere

T: 06-11151059

E: info@veeresgenoegen.nl

Winterwonderblaaskapel

In de periode van 2008 tot en met 2015 zijn diverse leden van Veere's Genoegen - onder de naam Winterwonderblaaskapel (WWBK) - in de maand januari voor een 10-daagse muzikale wintersportvakantie naar de Franse Alpen. Het eerste jaar ging de reis naar La Joue du Loup en vanaf 2009 verbleef de WWBK in het plaatsje Saint Sorlin d'Arves. De vakantie was bedoeld om met de deelnemende muzikanten een Winterwonderblaaskapel samen te stellen zodat - naast het skiën en snowboarden - enkele optredens verzorgd konden worden op of in de buurt van de pistes. Het basisarrangement, via reisorganisatie Husk, bestond uit:

  • retourreis (vanuit Veere) per Royal Class touringcar;
  • 7-daagse skipas;
  • 7 overnachtingen ter plaatse;
  • arrangement inclusief lakenpakket en toeslagen voor opstapplaats, locale belastingen, boekingskosten.

Bekijk hier het programmaboekje WWBK2015.

De reis werd al die jaren geboekt via HUSK Studentenreizen. Ondanks dat de deelnemers van de WWBK niet allemaal meer student zijn, beviel de samenwerking tussen HUSK en de WWBK uitstekend. Klik hiernaast op de afbeelding om een indruk te krijgen van de reisorganisatie HUSK.

In 2015 is de Winterwonderblaaskapel voor de 8e en tevens laatste keer naar de Frans Alpen afgereist. Wie weet wordt de Winterwonderblaaskapel ooit weer een keer nieuw leven in geroepen...

© 2006 - 2021 - Muziekvereniging Veere's Genoegen - Realisatie site: Nedbase ICT