Contactgegevens

Oudestraat 9

4351 AS Veere

T: 06-11151059

E: info@veeresgenoegen.nl

Winterwonderblaaskapel

Sinds 2008 gaan in de maand januari diverse leden van Veere's Genoegen - onder de naam Winterwonderblaaskapel (WWBK) - voor een 10-daagse muzikale wintersportvakantie naar de Franse Alpen. Het eerste jaar ging de reis naar La Joue du Loup en vanaf 2009 verblijft de WWBK in het plaatsje Saint Sorlin d'Arves. De vakantie is bedoeld om met de deelnemende muzikanten een Winterwonderblaaskapel samen te stellen zodat - naast het skiën en snowboarden - enkele optredens verzorgd kunnen worden op of in de buurt van de pistes. Het basisarrangement, via reisorganisatie Husk, bestaat uit:

  • retourreis (vanuit Veere) per Royal Class touringcar;
  • 7-daagse skipas;
  • 7 overnachtingen ter plaatse;
  • arrangement inclusief lakenpakket en toeslagen voor opstapplaats, locale belastingen, boekingskosten.

Download hier:

Kijk voor foto's van de voorgaande edities in ons .

Sinds 2008 wordt de reis geboekt via HUSK Studentenreizen. Ondanks dat de deelnemers van de WWBK niet allemaal meer student zijn, bevalt de samenwerking tussen HUSK en de WWBK uitstekend. Klik hiernaast op de afbeelding om een indruk te krijgen van de reisorganisatie HUSK.

In 2015 is de Winterwonderblaaskapel voor de 8e keer naar de Frans Alpen afgereist. In de periode tot en met 2018 heeft er geen editie plaats gevonden. Wie weet in 2019???

© 2006 - 2019 - Muziekvereniging Veere's Genoegen - Realisatie site: Nedbase ICT