Contactgegevens

Oudestraat 9

4351 AS Veere

T: 06-11151059

E: info@veeresgenoegen.nl

Nieuws

[15-01-2019] Schoolprojecten 'Heel Veere Speelt'

Vrijdag 18 januari wordt van 13.15 tot 14.15 uur het schoolproject ‘Heel Veere Speelt’ met basisschool De Goede Polder uit Vrouwenpolder afgerond. Dat wordt die middag eerst op school gedaan in de vorm van een generale repetitie samen met enkele orkestleden. Hiervoor zijn we nog op zoek naar een paar muzikanten die hieraan mee willen helpen. De muziek (‘Few Notes in a Box’) is door Thomas uitgedeeld (in de postbakjes). Die vrijdagavond wordt het schoolproject écht afgesloten tijdens onze repetitie in Het Akkoord. We beginnen hierdoor om 19.15 uur en zullen dan samen met de schoolkinderen het muziekstuk ‘Few Notes in a Box’ gaan spelen voor de ouders en docenten. De leerlingen zullen misschien zelf ook nog een stuk spelen.

In Veere start dit schoolproject op vrijdag 1 of 8  februari op basisschool Magdalon. Hiervoor zijn we nog naarstig op zoek naar vrijwilligers die de lessen/docenten willen ondersteunen en muziek maken is niet persé noodzakelijk. Het gaat om 10 lessen en we zijn nog in gesprek over het tijdstip (waarschijnlijk 9.30-10.30 uur of 13.15-14.15 uur). Zodra de begindatum en het tijdstip bekend zijn zullen we dit nog laten weten.


Muzikanten voor vrijdagmiddag 18 januari in Vrouwenpolder en vrijwilligers voor het schoolproject in Veere kunnen zich hiervoor aanmelden bij Hendrikje.

[15-01-2019] Concertavond E.M.M. en Veere's Genoegen

Muziekvereniging Eéndracht Maakt Macht uit Serooskerke (W) en muziekvereniging Veere's Genoegen uit Veere verzorgen zaterdagavond 23 maart een concertavond in ‘De Zandput’ in Serooskerke. Tijdens deze concertavond zullen de fanfareorkesten van beide muziekverenigingen allebei een optreden verzorgen. Het fanfareorkest van muziekvereniging Eéndracht Maakt Macht staat onder leiding van dirigent Gerrit-Jan Verhage en het fanfareorkest van muziekvereniging Veere’s Genoegen staat onder leiding van dirigent Thomas Bruijns. Beide orkesten zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden van beide orkesten waarbij de twee dirigenten allebei een muziekstuk zullen dirigeren. De concertavond begint om 19.30 uur en vindt plaats in verenigingsgebouw ‘De Zandput’ (Zandput 5) in Serooskerke (W). De toegang is gratis en na afloop kan nog gezellig worden nagepraat.

[18-12-2018] Jaarprogramma 2019

Bekijk hier het jaarprogramma 2019 of neem een kijkje in onze agenda op deze website.

[21-11-2018] Nieuws- en Informatieplatform KNMO Klankwijzer de lucht in!

Op 20 november gaat het nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer de lucht in. KNMO Klankwijzer bestaat uit een nieuwsapp (KW Nieuwsapp), een nieuws- en informatiewebsite (KW Nieuwswebsite), een digitale krant (KW Nieuwskrant),een nieuwsbrief (KW Nieuwsbrief) en een magazine in geprinte vorm (KW Magazine). Met het integrale nieuws- en informatieplatform van de instrumentele amateurmuziek in Nederland ben je vanaf 20 november 24/7 op de hoogte van de laatste nieuwtjes en achtergrondinformatie over de amateurmuzieksector.

[29-08-2018] Buffetrooster voorjaar/zomer 2018

Bekijk .

[29-08-2018] Repetitieschema Veers Leerlingen Orkest

Het repetitieschema van het Veers Leerlingen Orkest tot de zomer 2019 kan .

[29-05-2018] Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 moeten overheden, bedrijfsleven en verenigingen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit geldt dus ook voor onze vereniging. Iedere organisatie is zelf verantwoordelijk voor het tijdig voldoen aan de AVG. Door de AVG krijgen mensen meer privacyrechten. Organisaties moeten hun systemen, processen en interne organisatie op deze (nieuwe) rechten inrichten en een privacy-beleid opstellen. Het privacy-beleid van onze vereniging is via deze link en via onze website (o.a. via Welkom, Privacy-beleid en Downloads) in te zien. Tijdens de ledenvergadering in november zullen we de leden hierover nader informeren en in de tussenliggende periode zullen we de leden per e-mail informeren.

[06-05-2018] Kledingaccessoires concertkleding fanfareorkest

Vorig jaar is tijdens een ledenvergadering besloten dat we tijdens officiële optredens van het fanfareorkest (in zwarte concertkleding) een turquoise kledingaccessoire gaan dragen. De vereniging geeft elke muzikant een accessoire in bruikleen en muzikanten mogen (op eigen kosten) een extra accessoire bestellen. Leden van Veere's Genoegen kunnen via deze link een accessoire te bestellen. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Bea Remmink.

[23-04-2018] Film 'Heel Veere Speelt'

Onlangs is er een (promotie)film gemaakt over het schoolproject 'Heel Veere Speelt'. Aan dit projecten werkten o.a. mee de Zeeuwse Muziekschool, de gemeente Veere, de 7 Veerse muziekverenigingen en de basisscholen in de gemeente Veere. Bekijk hier het filmpje.

[20-03-2018] Maatvoering zwarte jassen

Elke muzikant van het fanfareorkest krijgt een zwarte jas (met opdruk) in bruikleen van de vereniging. Deze jas kan/moet worden gedragen bij officiële buitenoptredens. Binnenkort staan de optredens gepland op Koningsdag (27 april) en op Dodenherdenking (4 mei). Leden die nog geen jas hebben of een andere maat nodig hebben kunnen dit voor 1 april aan Ronald Geldof doorgeven zodat hij kan zorgen voor een (andere) jas. Ronald houdt een bestand bij waarin staat wie in het bezig is van welke jas.

[30-12-2017] Het Veers Leerlingen Orkest gaat van start!

Er is lang en veel over gesproken de afgelopen periode maar het Veers Leerlingen Orkest is een feit! De zeven Veers muziekverenigingen (HaFaBra) hebben het initiatief genomen om te kijken naar het (gezamenlijk) starten van een leerlingenorkest. Elke muziekvereniging heeft een aantal leerlingen, maar in de meeste gevallen zijn dit er niet genoeg om in orkestverband te spelen. Daarom zijn de krachten gebundeld en start op 12 januari 2018 de eerste repetitie van het Veers Leerlingen Orkest (VLO). Het gaat om een pilot van een jaar en de doelgroep zijn de leerling-muzikanten die lid zijn van een Veerse muziekvereniging. Het niveau is vanaf beginnende leerlingen tot leerlingen met een A-diploma. Het orkest staat onder leiding van dirigente Petra van Antwerpen en het orkest repeteert om de twee weken op vrijdagavond van 18.30-19.15 uur. De locaties waar gerepeteerd wordt zijn de oefenruimtes van de verenigingen waarvan leerlingen deelnemen en om de twee keer wordt van locatie gewisseld, hiervoor is een de contactpersoon voor de leerlingen en voor het VLO. Bij haar ook afmelden voor repetities.

[29-12-2017] Jaarprogramma 2018

Bekijk hier het jaarprogramma 2018 van Veere's Genoegen.

[23-06-2017] Sponsoractie Oliehandel Dekker

Sinds 2017 adverteert Oliehandel Dekker BV in ons clubblad. Daarnaast heeft zij voor (sport)clubs en verenigingen een speciale vorm van sponsoring geïntroduceerd. De leden en alle mensen die hun club een warm hart toedragen kunnen sparen voor sponsoring. Esther Wisse-Bimmel van Oliehandel Dekker BV geeft tekst en uitleg over deze actie:

"U vraagt via dit formulier een Total-Dekker card aan en u tankt en betaalt met deze tankpas bij één van de ruim 350 Total, Total Express en ELAN tankstations in heel Nederland. De rest gaat vanzelf! Oliehandel Dekker BV wil de leden en donateurs van Veere’s Genoegen (en iedereen die Veere’s Genoegen een warm hart toedraagt) een korting verstrekken van € 0,12 cent per liter op de landelijke adviesprijs. Deze korting geldt voor de tankstations die op deze kaart terug te vinden zijn. Bij de overige stations betaalt u de prijs die aangegeven is op de pomp. Om Veere’s Genoegen te sponsoren zal Oliehandel Dekker BV aan het eind van het jaar € 0,01 cent per liter overmaken van de getankte liters welke door u zijn afgenomen. Dus hoe meer liters, hoe meer sponsoring!” Er zijn een paar spelregels:

  1. Indien de pompprijzen  lager zijn dan de landelijke adviesprijzen minus € 0,12 cent per liter, dan wordt de laagste prijs in rekening gebracht.

  2. Betaling van de geleverde producten geschiedt eenmaal per week, via automatische afschrijving van uw bankrekening waarvoor Dekker Tankstations Exploitatie BV gemachtigd wordt.

  3. Dekker Tankstation Exploitatie BV behoudt zich het recht voor de tankpas te blokkeren en terug te vorderen.

  4. Er wordt alleen op verzoek een factuur verstrekt per e-mail

[11-03-2017] Blazersgroep fanfareorkest

Elke dinsdagavond is er de mogelijkheid om in groepsverband te komen repeteren in Het Akkoord. Muzikanten uit het fanfareorkest kunnen in plaats van alleen thuis samen met andere muzikanten repeteren op de muziek die op het repertoire staat van het fanfareorkest en ook met verzoekjes komen om bepaalde stukken of passages met elkaar door te nemen. Meer informatie is verkrijgbaar via en voor de liefhebbers is er een speciale app-groep waarin iedereen op de hoogte wordt gehouden.

© 2006 - 2019 - Muziekvereniging Veere's Genoegen - Realisatie site: Nedbase ICT