Contactgegevens

Oudestraat 9

4351 AS Veere

T: 06-11151059

E: info@veeresgenoegen.nl

Er zijn op dit moment 103 album's

 
ONZE HUISFOTOGRAAF... | 07-02-2015 (1 foto)

De meeste foto's die terug te vinden zijn in de vele fotoalbums op deze website zijn gemaakt door onze 'huisfotograaf' Wulf Engel. Naast de foto's die in deze fotoalbums zijn geplaatst heeft Wulf inmiddels een fotoarchief opgebouwd van vele duizenden foto's over en van Veere's Genoegen. Wulf is bijna altijd aanwezig met zijn fototoestellen bij evenementen en activiteiten waarbij Veere's Genoegen muzikale medewerking verleend of die door Veere's Genoegen worden georganiseerd.

Om alle foto's per activiteit te kunnen bekijken moet worden gekozen voor de link die in de toelichtende tekst is opgenomen (kies niet voor : Bekijk foto's »)


Bekijk foto's »

 
20-06-2015 : Veers Muziek Festival in Veere | 09-03-2016 (1 foto)

Op zaterdag 20 juni 2015 vond de 7e editie plaats van het (2-jaarlijkse) Veers Muziek Festival. Dit festival wordt om het jaar door één van de zeven Veerse muziekverenigingen georganiseerd in de kern van de organiserende vereniging. Voor deze editie was gekozen voor twee grote overdekte podia op het Oranjeplein voor de optredens van de Veerse muziekverenigingen, maar ook op andere locaties in Veere was ruimte gecreëerd voor andere muziekoptredens. Het weer was ons goed gezind en dit gold ook voor het publiek dat in grote getalen aanwezig was. De dag werd afgesloten met een maaltijd voor alle leden en vrijwilligers die deze geslaagde en muzikale dag mogelijk hebben gemaakt. Gedurende de dag zijn door Jacomijn Davidse en Wulf Engel foto's gemaakt:

- Foto's Jacomijn Davidse

- Foto's Wulf Engel


Bekijk foto's »

 
19-06-2015 : Voorbereidingen en opbouw Veers Muziek Festival | 09-03-2016 (1 foto)

In 2015 was Veere's Genoegen aan de beurt om de 7e editie van het (2-jaarlijkse) Veers Muziek Festival te organiseren. Het festival vond plaats op zaterdag 20 juni en de 2 dagen ervoor zijn alle nodige voorbereidingen getroffen en is het festivalterrein ingericht. wulf Engel en Michiel Pouwer hebben tijdens deze voorbereidingen diverse foto's gemaakt.


Bekijk foto's »

 
07-05-2015 : Serenade i.v.m. 85e verjaardag ere-lid Jaap Wisse | 09-03-2016 (1 foto)

Op 7 mei werd ons ere-lid Jaap Wisse uit Veere 85 jaar. Ter gelegenheid hiervan hebben de muzikanten van het fanfareorkest een serenade voor Jaap en zijn vrouw Lenie verzorgd bij hun woning in Veere. Bekijk hier de foto's van deze feestelijke serenade.


Bekijk foto's »

 
27-04-2015 : Koningsdag Veere, Vrouwenpolder en Gapinge | 09-03-2016 (1 foto)

Tijdens Koningsdag 2015 heeft Veere's Genoegen weer diverse optredens verzorgd. Het ochtendprogramma startte in Veere met een aubade voor het Stadhuis op de Markt in Veere. Hierna is het orkest onder begeleiding van onze slagwerkers naar het Oranjeplein gemarcheerd en zijn tijdens het oplaten van de balonnen nog enkele feestelijke marsen gespeeld. Hierna heeft het fanfareorkest in Vrouwenpolder een optreden verzorgd in de feesttent en hiermee 's avonds zelfs het NOS Journaal van 8 uur gehaald! Tot slot hebben de muzikanten van Toeters & Bellen vanaf een boerenkar de rondgang door Gapinge muzikaal opgesluisterd. Deze dag hebben Wulf Engel, Bea Remmink en Jacomijn Davidse diverse foto's gemaakt:

- foto's Wulf Engel

- foto's Bea Remmink

- foto's Jacomijn Davidse


Bekijk foto's »

 
18-04-2015: Muziek Play-In Walcherse muziekverenigingen | 20-04-2015 (1 foto)

Op zaterdag 18 april werd een Muziek Play-In georganiseerd voor alle HaFaBra-muzikanten die lid zijn van een Walcherse muziekvereniging. De Play-In was onderdeel van het Festival ZMS2C van de Zeeuwse Muziekschool. De muzikale leiding was in handen van dirigent Albert-John Vervorst. De repetities vonden plaats in het het clubgebouw van Veere's Genoegen en het slotoptreden vond 's middags plaats in het atrium van Willibrod in Middelburg. Aan de Play-In deden ca. 45 muzikanten mee. Bekijk hier de foto's van de Muziek Play-In.


Bekijk foto's »

 
11-04-2015: Jaarlijkse uitvoering Veere's Genoegen | 20-04-2015 (1 foto)

Zaterdagavond 11 april vond de jaarlijkse uitvoering van Veere's Genoegen plaats in Het Akkoord in Veere. De avond begon met 2 optredens van alle leerling-muzikanten o.l.v. Frans van der Paal. Daarna was het de beurt aan het fanfareorkest o.l.v. Bram van Overbeeke. Voor de pauze werden nog 3 prijzen uitgereikt aan de vrijwilliger van het jaar (Wout van Oers), de groep van het jaar (het bestuur) en aan Mr. of Mrs. 'Veere's Genoegen' (Bram van Overbeeke). Na de pauze vervolgde het fanfareorkest haar optreden en werd de avond afgesloten met een gezamenlijk optreden van alle muzikanten van Veere's Genoegen. Na afloop verzorgde Sonius Rent4Event de dansmuziek en kon er nog gezellig worden nagepraat en worden nagedanst. Bekijk hier de foto's van deze avond.


Bekijk foto's »

 
28-03-2015: Optreden met beiaardier Stadhuis Veere | 20-04-2015 (1 foto)

Op zaterdag 28 maart 2015 werd 'Museum Veere' geopend in het Stadhuis op de Markt in Veere. Voor dit evenement hebben de slagwerkers van Veere's Genoegen en enkele muzikanten van het fanfareorkest hun muzikale medewerking verleend. Nadat de genodigden onder begeleiding van de onze slagwerkers op de Markt waren gearriveerd en hadden genoten van een optreden van de slagwerkers was het de beurt aan de blazers. Zij speelden vanaf één van de verdiepingen samen met het carillon van het gerestaureerde Stadhuis. Het carillon werd bespeeld door beiaardier David van der Vlies die de muzikanten nog trakteerde op een rondleiding en uitleg over het carillon. Bekijk hier de foto's.


Bekijk foto's »

 
09-01-2015: Winterwonderblaaskapel 2015 | 07-02-2015 (1 foto)

Op vrijdag 9 januari 2015 vertrok de Winterwonderblaaskapel van Veere's Genoegen voor een 10-daagse muzikale wintersportreis naar de Franse Alpen. De Winterwonderblaaskapel bestond dit keer uit ongeveer 30 deelnemers, waarvan ongeveer 20 muzikanten. Naast de vier optredens die verzorgd zijn in Saint Sorlin d'Arves konden de deelnemers elke dag skiën en/of snowboarden. Bekijk hier diverse foto's die gemaakt zijn van de Winterwonderblaaskapel 2015.


Bekijk foto's »

 
30-12-2014: Muzikale medewerking tijdens Winterfair Vrouwenpolder | 07-02-2015 (1 foto)

Diverse muzikanten van Veere's Genoegen hebben tijdens de Winterfair in Vrouwenpolder op enkele locaties optredens verzorgd. Het repertoire bestond uit Kerstmuziek en na afloop werden de muzikanten door de organisatie getracteerd op een lekker kop erwtensoep. Bekijk hier de foto's van de optredens tijdens de Winterfair.


Bekijk foto's »

 
24-12-2014: Muzikale medewerking Kerstnachtdienst Veere | 07-02-2015 (1 foto)

Het fanfareorkest heeft op 24 december 2014 haar muzikale medewerking verleend tijdens de Kerstnachtdienst in de SOW-Kerk in Veere. Voor aanvang van de dienst verzorgde het fanfareorkest een Kerstconcert en tijdens de dienst begeleide het fanfareorkest de samenzang en speelde tijdens de collecte nog een Kerstnummer. Na afloop stond er voor alle leden, vrijwilligers en hun aanhang nog een glaasje glühwein klaar in Het Akkoord. Bekijk hier enkele foto's die voor aanvang van de dienst zijn gemaakt.


Bekijk foto's »

 
08-11-2014: Jaarlijkse uitvoering | 07-02-2015 (1 foto)

Zaterdagavond 8 november kon het publiek weer genieten van diverse optredens van Veere's Genoegen tijdens de Jaarlijkse uitvoering in Het Akkoord. Naast het optreden van het fanfareorkest kon het publiek ook genieten van een optreden van saxofonist-leerling Sarah Benus en van de slagwerkgroep en slagwerkleerlingen van Veere's Genoegen. Naast het genieten van de muziek kon het publiek ook nog mooie prijzen winnen met een loterij en was er na afloop van het officiële programma nog gelegenheid om gezellig na te praten en te borrelen en eventueel een dansje te wagen op de muziek die door de DJ werd verzorgd. Bekijk hier de foto's van de jaarlijkse uitvoering. Piet van Oers heeft van deze avond 3 hele mooie fotocollages gemaakt.


Bekijk foto's »

 
10-10-2014: 43e Onderlinge Studieweekend | 07-02-2015 (1 foto)

In het weekend van 10 t/m 12 oktober 2014 vond de 43e editite plaats van het Onderinge Studieweekend. Ook deze editie verbleven we weer in de Volksabdij in Ossendrecht. De repetities vonden plaats in multifunctioneelcentrum 'De Kloek' in Huijbregen. Zaterdag kwamen de slagwerkleerlingen ook op bezoek en hebben zij gerepeteerd met de andere slagwerkers van Veere's Genoegen. Zondag 12 oktober verzorgde trompettist Rik Mol een workshop voor het fanfareorkest. Bekijk hier de foto's van het 43e Onderlinge Studieweekend.


Bekijk foto's »

 
24-08-2014: Barbecue voor leden en vrijwilligers Veere's Genoegen | 07-02-2015 (1 foto)

Al een paar jaar wordt er op de zondag voor de eerste repetitie na de zomervakantie een barbecue georganiseerd voor leden en vrijwilligers (en hun aanhang) van Veere's Genoegen. Ook dit jaar zat het weer mee en konden we de barbecue buiten plaats laten vinden in onze eigen tuin achter het clubgebouw. Bekijk hier de foto's van de barbecue.


Bekijk foto's »

 
19-08-2014: Bezoek Omroep Zeeland Radio aan Rommel- & Curiosamarkt | 07-02-2015 (1 foto)

Dinsdagochtend 19 augustus waren enkele vrijwilligers van de Rommel- & Curiosamarkt live op de radio bij Omroep Zeeland. In twee items vertelden de vrijwilligers hoe de Rommel- & Curiosamarkt is ontstaan, hoe het werkt en waarom we dit. Bekijk hier de foto's die gemaakt zijn tijdens de interviews.


Bekijk foto's »

 
12-07-2014: Kampeerweekend en Play-in Brouwsedag | 07-02-2015 (1 foto)

Op zaterdag 12 juli vond de 35e editie plaats van de Play-in die jaarlijks tijdens de Brouwse Dag in Brouwershaven wordt georganiseerd. Evenals diverse voorgaande jaren hebben diverse muzikanten van Veere's Genoegen dit gecombineerd met een kampeerweekend op camping Noorder Nieuwland in Brouwershaven. Bekijk hier de foto's van de Play-in en van het kampeerweekend.


Bekijk foto's »

 
04-07-2014: Molenconcert in Gapinge | 25-01-2015 (1 foto)

Veere's Genoegen verzorgde vrijdagavond 4 juli een buitenconcert bij Molen 'De Graanhalm' in Gapinge. In 2014 is gestart met de restauratie van deze mooie molen en Veere's Genoegen vond dit een mooie aanleiding om hier haar jaarlijkse buitenconcert te verzorgen. Naast het fanfareorkest, verzorgden ook de leerlingmuzikanten van Veere's Genoegen een optreden. Het 'Molenconcert' was een groot succes met veel publiek en positieve reacties. Bekijk hier de foto's van het Molenconcert in Gapinge.


Bekijk foto's »

 
13-06-2014: Voetbalwedstrijd WK kijken in Het Akkoord | 25-01-2015 (1 foto)

Vrijdagavond 13 juni moest het Nederlands Elftal in het kader van het WK-voetbal tegen Spanje voetballen. Hierdoor werd de repetitietijd van het fanfareorkest aangepast, zodat om 21.00 uur alle aanwezige (en in Oranje gekleede) muzikanten de wedstrijd konden volgen op een groot scherm in de zaal. Na afloop waren zowel de voetballers van Oranje als de muzikanten van Veere's Genoegen dik tevreden met de 5-1 overwinning van Oranje. Bekijk hier enkele foto's. 


Bekijk foto's »

 
07-06-2014: Leerlingenconcert Veere's Genoegen | 25-01-2015 (1 foto)

Zaterdagmiddag 7 juni werd in Het Akkoord voor de tweede keer een leerlingenconcert georganiseerd. In samenwerking met de muzikale leiding hadden alle leerlingen van Veere's Genoegen een muzikaal programma samengesteld. De zaal was tot de laatste stoel gevuld met publiek. Het publiek kon genieten van diverse optredens en als klap op de vuurpijl werden er ook nog een paar rondjes gedraaid met het Rad van Avontuur en gingen diverse mensen (zowel muzikanten als bezoekers) met een mooie prijs naar huis. Bekijk hier de foto's van het leerlingenconcert.


Bekijk foto's »

 
26-04-2014: Koningsdag Veere, Vrouwenpolder en Gapinge | 25-01-2015 (1 foto)

Zaterdag 26 april verleende het fanfareorkest van Veere's Genoegen haar muzikale medewerking tijdens Koningsdag. De dag begon voor enkele muzikanten al vroeg met een beklimming van de Grote Kerk voor de traditionele aubade vanaf de Domtoren. Daarna werd door het orkest muzikale medewerking verleend tijdens de aubade voor de Campveerse Toren en tijdens een concert in Vrouwenpolder. Het muzikale programma werd afgesloten door diverse muzikanten van Toeters & Bellen met een rondrit door Gapinge. Bekijk hier de foto's van Koningsdag 2014.


Bekijk foto's »

 
17-04-2014: Verzorging horeca tijdens Open Atelier Veere | 23-01-2015 (1 foto)

Diverse leden van Veere's Genoegen hebben tijdens het Open Atelier Veere in de Grote Kerk in Veere de horeca verzorgd tijdens dit vierdaagse evenement. De opbrengst ging naar de muziekvereniging. Bekijk hier de foto's van dit evenement en van het horecagedeelte.


Bekijk foto's »

 
29-03-2014: 46e Onderlinge Solisten- & Ensembleconcours | 23-01-2015 (1 foto)

Zaterdagmiddag 29 maart organiseerde Veere's Genoegen haar 46e onderlinge Solisten- & Ensembleconcours in clubgebouw Het Akkoord. Aan dit concours deden 16 muziekgezelschappen mee, o.a. solisten, duo's trio's, enz. De middag werd afgesloten met een chinees buffet. Bekijk hier de foto's van het 46e onderlinge Solisten- & Ensembleconcours.


Bekijk foto's »

 
24-01-2014: Openbare repetitie fanfareorkest | 23-01-2015 (1 foto)

Vrijdagavond 24 januari kregen muzikanten die niet over een lidmaatschap beschikten bij Veere's Genoegen de gelegenheid om deel te nemen aan een repetitie van het fanfareorkest. Naast enkele oud-leden van Veere's Genoegen hebben ook enkele andere muzikanten deelgenomen aan de openbare repetitie. Bekijk hier de foto's van de openbare repetitie.


Bekijk foto's »

 
10-01-2014: Muzikale wintersportreis Winterwonderblaaskapel 2014 | 22-01-2015 (1 foto)

Op vrijdag 10 januari 2014 vertrokken de deelnemers van de Winterwonderblaaskapel voor de 7e keer voor een 10-daagse muzikale wintersportreis naar de Franse Alpen. Lees hier meer over de Winterwonderblaaskapel en bekijk hier de foto's van de 7e editie van deze unieke muzikale wintersportreis.


Bekijk foto's »

 
21-12-2013: Kerstconcert Veere's Genoegen | 22-01-2015 (1 foto)

Zaterdag 21 december hebben de muzikanten van Veere's Genoegen een kerstconcert verzorgd in Het Akkoord. Naast een optreden van het fanfaorkest, stonden er ook optredens van de slagwerkgroep en -leerlingen en blokfluitleerlingen op het programma. Na afloop stond er voor alle muzikanten nog een lekker glaasje glühwein klaar. Bekijk hier de foto's van het kerstconcert.


Bekijk foto's »

 
15-12-2013: Optreden Kerstmarkt Veere | 22-01-2015 (1 foto)

Diverse muzikanten van Veere's Genoegen hebben hun muzikale medewerking verleend tijdens de Kerstmarkt in Veere op zondag 15 december. Bekijk hier enkele foto's van de (buiten)optredens.


Bekijk foto's »

 
11-12-2013: Muzikale medewerking Kerstviering bejaardensoos Veere | 22-01-2015 (1 foto)

Tijdens de Kerstviering in Het Akkoord van de bejaardensoos uit Veere hebben diverse muzikanten van Veere's Genoegen kerstmuziek ten gehore gebracht. Enkele foto's zijn hier terug te zien.


Bekijk foto's »

 
03-12-2013: Repetities leerling-muzikanten | 22-01-2015 (1 foto)

Op 3 december stond de repetitie van de blokfluitleerlingen (o.l.v. Carine Louwerse) in het teken van - hoe kan het ook anders - 'Pepernoten'. Van deze repetitie zijn foto's gemaakt, evenals de repetitie van de slagwerkleerlingen die aansluitend plaats vond in Het Akkoord. Bekijk hier de foto's van beide repetities.


Bekijk foto's »

 
27-11-2013: Workshop Lyndon Baglin | 22-01-2015 (1 foto)

Op woensdag 27 november gaf de legendarische euphoniumspeler Lyndon Baglin een workshop voor koperblazers. Lyndon Baglin heeft naast de workshop zijn bezoek aan Nederland gecombineerd met het maken van opnamen van enkele composities van de hand van Huug Steketee. Het was een interessante workshop; Baglin kent een grootse staat van dienst. Zo speelde hij bij CWS (Manchester), Black Dyke Mills Band, Brighouse & Rastrick, Sun Life Band, Fairey en Cory Band.

Lyndon heeft tijdens de workshop verteld over zijn ervaringen met genoemde bands, maar er was uiteraard ook voor de euphonium en voor de bezoekers van de workshop was tijd ingeruimd om vragen te stellen aan deze bijzondere man.

Bekijk en beluister hier een mooi fragment van deze euphoniumspeler. Bekijk hier enkele foto's die tijdens de workshop zijn gemaakt.


Bekijk foto's »

 
10-11-2013 : Deelname Concertconcours te Zaandam | 22-01-2015 (1 foto)

Op zondag 10 november heeft het fanfareorkest van Veere's Genoegen deelgenomen aan het KNFM Concertconcours in Zaandam. Het fanfarerokest o.l.v. dirigent Kees Nijsse deed mee met de muziekstukken 'Atropos' en 'Cordilleras de Los Andes'. Voor het eerste werk gaf de jury 74,83 punten en voor het tweede werk 77,50 punten. Het gemiddelde van deze twee scores leidde tot een eindscore van 76,17 punten en was goed voor een 2e prijs. Bekijk hier enkele foto's van deze dag.


Bekijk foto's »

 
08-11-2013: Lesproject voor basisschool Magdalon uit Veere | 22-01-2015 (1 foto)

In samenwerking met de Zeeuwse Muziekschool heeft Veere's Genoegen 12 muzieklessen verzorgd voor leerlingen van basisschool Magdalon uit Veere. Twee keer 6 weken kwamen de leerlingen naar Het Akkoord en kregen hier muziekles van muziekdocent Rene Bogaarts van de Zeeuwse Muziekschool. Enkele leerlingen hebben besloten om na dit project lid te worden van Veere's Genoegen. Bekijk hier de foto's van één van de lessen in Het Akkoord.


Bekijk foto's »

 
26-10-2013: Try-outconcert in Ter Reede | 22-01-2015 (1 foto)

Zaterdag 26 oktober 2013 gaf het fanfareorkest van Veere's Genoegen o.l.v. Kees Nijsse een Try-outconcert in het Atrium van Ter Reede in Vlissingen. Dit werd gedaan ter voorbereiding aan deelname aan het Concertconcours van de KNMF in Zaandam op zaterdag 10 november. Na het optreden van Veere's Genoegen verzorgde het harmonieorkest van muziekvereniging Apollo o.l.v. Cathy Kotoun uit Wissenkerke een optreden. Ook voor hun dit een Try-out ter voobereiding aan deelname aan een Concertconcours. Bekijk hier de foto's.


Bekijk foto's »

 
11-08-2013: Barbecue | 29-10-2013 (1 foto)

Op zondag 11 augustus was er een barbecue voor leden, vrijwilligers en aanhang in de tuin van "Het Akkoord".

Klik hier voor de foto's


Bekijk foto's »

 
06-08-2013: Rommelmarkt | 29-10-2013 (1 foto)

Tijdens de zomervakantie is er door diverse leden van Veere's Genoegen een rommelmarkt georganiseerd.

Klik hier om de foto's van deze rommelmarkt te bekijken.


Bekijk foto's »

 
13-07-2013: Brouwsedag | 29-10-2013 (1 foto)

Tijdens de Brouwsedag in Brouwershaven is dit jaar voor de 34e keer een play-in georganiseerd. Voor muzikanten van Veere's Genoegen is dit gecombineerd met een kampeerweekend op een camping in Brouwershaven.

 

Fotoallbum Wulf Engel

Fotoalbum Michiel Pouwer


Bekijk foto's »

 
28-06-2013: Concert camping Elzenoord | 29-10-2013 (1 foto)

Op vrijdag 28 juni heeft Veere's Genoegen een concert gegeven op camping Elzenoord inVrouwenpolder.

Klik hier om de foto's te bekijken die Wulf Engel gemaakt heeft.


Bekijk foto's »

 
21-06-2013: Zomerconcert | 29-10-2013 (1 foto)

Op vrijdagavond 21 juni 2013 heeft Veere's Genoegen een concertavond georganiseerd. Naast een optreden van de fanfare van Veere's Genoegen heeft muziekvereniging Arnemuiden ook een concert verzorgd. 

 

Fotoalbum Wulf Engel

Fotoalbum Michiel Pouwer Bekijk foto's »

 
02-06-2013: Admiraliteitsdagen Veere | 15-07-2013 (1 foto)

Door diverse leden van Muziekvereniging Veere's Genoegen zijn er optredens verzorgd i.v.m. de jubileumactiviteiten 525-jarig bestaan van de marine.

Klik op onderstaande links om de foto's te bekijken.

 

Foto's Geke Kloosterman

Foto's Michiel Pouwer

Foto's Jan van den Driest

 


Bekijk foto's »

 
30-04-2013: Koninginnedag | 06-05-2013 (1 foto)

Op Koninginnedag 2013 heeft Veere's Genoegen een aubade verzorgd voor het stadhuis in Veere.

 

Foto's gemaakt door: Jan van de Driest

Foto's gemaakt door: Wulf Engel

 


Bekijk foto's »

 
17-02-2013: Try-outconcert in de Stenge Heinkenszand | 23-02-2013 (1 foto)

Op zondagmiddag 17 februari 2013 heeft de fanfare van Veere's Genoegen een try-outconcert gegeven in de Stenge in Heinkenszand.

Maarten Sonius heeft hier foto's van gemaakt. Klik hier om een indruk te krijgen van deze middag.


Bekijk foto's »

 
26-01-2013: Muziek op de IJsbaan | 23-02-2013 (1 foto)

Op zaterdagmiddag 26 januari 2013 hebben een aantal muzikanten van Veere's Genoegen een optreden verzorgd op de ijsbaan in Veere.

Door Johnny Maljers zijn er foto's gemaakt van dit optreden. Klik hier om deze te bekijken.


Bekijk foto's »

 
11-01-2013: Winterwonderblaaskapel 2013 | 02-02-2013 (1 foto)

De Winterwonderblaaskapel 2013 is vrijdag 11 januari vertrokken uit Veere voor een 10-daagse muzikale wintersportvakantie in Saint Sorlin d'Arves in de Franse Alpen.

 

Het volgende fotoalbum is gemaakt om u een indruk te geven van deze reis.

Fotoalbum van Wulf Engel


Bekijk foto's »

 
10-11-2012: Jaarlijkse uitvoering | 15-11-2012 (1 foto)

Op zaterdagavond heeft Veere's Genoegen haar jaarlijkse uitvoering gegeven. Het was een zeer geslaagde avond. Klik hier om de foto's te bekijken gemaakt door Kees Beije.

Ook heeft Kees Beije foto's gemaakt van de generale repetitie. Klik hier om deze foto's te bekijken.


Bekijk foto's »

 
05-10-2012: Onderlinge Studieweekend | 29-10-2012 (1 foto)
In het weekend van 5 t/m 7 oktober 2012 is het 42e onderlinge studieweekend georganiseerd in de Volksabdij te Ossendrecht. Klik hier om de foto's hiervan te zien.
Bekijk foto's »

 
21-09-2012: Concertavond in de Grote Kerk te Veere | 06-11-2012 (1 foto)

Op vrijdagavond 21 september 2012 heeft Veere's Genoegen een concertavond georganiseerd.

Naast een optreden van de fanfare van Veere's Genoegen heeft gastorkest Accelerando uit Sint-Annaland ook een concert verzorgd.

Klik hier om de foto's van deze avond te bekijken.


Bekijk foto's »

 
12-08-2012: Barbeque | 29-10-2012 (1 foto)

Op zondag 12 augustus 2012 heeft Veere's Genoegen voor haar leden en aanhang een barbeque georganiseerd in de tuin van het Akkoord.

 

Fotoalbum van Michiel Pouwer

Fotoalbum van Wulf Engel


Bekijk foto's »

 
08-08-2012: Toeters en Bellen in Vrouwenpolder | 29-10-2012 (1 foto)
Op 8 augustus 2012 heeft Toeters en Bellen optredens verzorgd tijdens de zomermarkt in Vrouwenpolder. Klik hier om de foto's te bekijken.
Bekijk foto's »

 
28-07-2012: Streekdrachtentocht in Veere | 30-07-2012 (1 foto)
Vier slagwerkers van Veere's Genoegen hebben zaterdag 28 juli 2012 de streekdrachtentocht in Veere begeleid met 200 deelnemers.
Bekijk foto's »

 
01-06-2012: Huwelijk Johanna & Gideon | 17-07-2012 (1 foto)

Op 1 juni 2012 zijn Johanna & Gideon in het huwelijk getreden. Veere's Genoegen heeft hun een serenade gebracht.

Klik hier voor het bekijken van de foto's.


Bekijk foto's »

 
18-05-2012: Toeters & Bellen tijden Vrouwenpolderse dagen | 17-07-2012 (1 foto)

Op 18 mei heeft Toeters & Bellen een optreden verzorgd tijdens de Vrouwenpolderse dagen.

Klik hier om de foto's hiervan te bekijken.


Bekijk foto's »

 
30-04-2012: Koninginnedag | 06-05-2012 (1 foto)

Op Koninginnedag hebben de muzikanten van Veere's Genoegen weer diverse optredens verzorgd.

Door Wulf Engel zijn hiervan foto's gemaakt. Klik hier om deze te bekijken.


Bekijk foto's »

 
20-04-2012: Muziekmiddag | 06-05-2012 (1 foto)

Op vrijdagmiddag 20 april hebben 85 leerlingen van 3 basisscholen uit Veere, Vrouwenpolder en Gapinge het muziekproject afgesloten met een muziekmiddag in het Akkoord in Veere.

Klik hier om foto's van deze middag te bekijken.


Bekijk foto's »

 
25-03-2012: Koffieconcert | 03-04-2012 (1 foto)

Zondagochtend 25 maart 2012 heeft Veere's Genoegen een koffieconcert verzorgd in het Akkoord in Veere. Er waren optredens van de leerlingmuzikanten onder leiding van Carine Louwerse en het fanfareorkest onder leiding van Kees Nijsse.

Klik op een van de onderstaande linken om de foto's van dit concert te bekijken.

Foto's van Martine Poppe

Foto's van Wulf Engel


Bekijk foto's »

 
17-03-2012: Solistenconcours | 03-04-2012 (1 foto)

Op zaterdag 17 maart 2012 heeft het 45e solistenconcours plaatsgevonden.

Klik op een van onderstaanden linken om een impressie van deze middag te krijgen.

Foto's van Martine Poppe

Foto's van Michiel Pouwer


Bekijk foto's »

 
13-01-2012: Winterwonderblaaskapel 2012 | 16-01-2012 (1 foto)

De Winterwonderblaaskapel 2012 is vrijdag 13 januari vertrokken uit Veere voor een 10-daagse muzikale wintersportvakantie in Saint Sorlin d'Arves in de Franse Alpen. De busreis is goed verlopen en zaterdagochtend rond 08.00 uur arriveerde de bus in Saint Sorlin. Op zondag 22 januari is iedereen weer heelhuids thuis aangekomen.

 

De volgende fotoalbums zijn gemaakt om u een indruk te geven van deze reis.

Fotoalbum van Michiel Pouwer

Fotoalbum van Wout van Oers

Fotoalbum van Nicky van Oers

Fotoalbum van Gerda de Bree

Fotoalbum van Maarten & Hendrikje

Fotoalbum van Wulf Engel


Bekijk foto's »

 
01-01-2012: Toeters & Bellen bij nieuwjaarsduik in Veere | 10-01-2012 (1 foto)
Op 1 januari heeft Toeters en Bellen de nieuwjaarsduik in Veere muzikaal opgeluisterd.

Klik hier voor de foto's.


Bekijk foto's »

 
21-12-2011: Toeters & Bellen bij kerstviering bejaardensoos | 10-01-2012 (1 foto)

Op woensdagmiddag 21 december heeft Toeters & Bellen een optreden verzorgd tijdens de kerstviering van de bejaardensoos in het Akkoord in Veere.

Klik hier om de gemaakte foto's te bekijken.


Bekijk foto's »

 
18-12-2011: Toeters & Bellen op Dickens-kerstmarkt | 10-01-2012 (1 foto)

Op zondagmiddag 18 december heeft Toeters en Bellen op de Dickens-kerstmarkt in Veere een optreden verzorgd.

Klik hier om de foto's te bekijken van dit optreden. Ook Cor de Buck heeft van dit optreden foto's gemaakt. Klik hier om deze te bekijken.


Bekijk foto's »

 
17-12-2011: Kerstconcert | 10-01-2012 (1 foto)

Op zaterdagavond 17 december heeft Veere's Genoegen een kerstconcert gegeven in het Akkoord in Veere.

Klik hier voor de foto's.


Bekijk foto's »

 
10-12-2011: Toeters & Bellen op kerstmarkt in Veere | 10-01-2012 (1 foto)

Op 10 december heeft Toeters & Bellen een optreden verzorgd op de kerstmarkt in Veere.

Klik hier om de foto's hiervan te bekijken.


Bekijk foto's »

 
05-12-2011: Intocht Sinterklaas | 09-12-2011 (1 foto)

Op maandagochtend 5 december hebben leden van Veere's Genoegen de intocht van Sinterklaas muzikaal opgeluisterd.

Door de ouderwerkgroep van de Valeriusschool zijn enkele foto's gemaakt. Klik hier om deze te bekijken.


Bekijk foto's »

 
12-11-2011: Uitvoering Veere's Genoegen | 16-11-2011 (1 foto)

Muziekvereniging Veere's Genoegen heeft zaterdagavond 12 november 2011 haar jaarlijkse uitvoering in clubgebouw "Het Akkoord" georganiseerd. Er waren deze avond optredens van de leerlingmuzikanten o.l.v. Carine Louwerse en van het fanfareorkest o.l.v. dirigent Kees Nijsse. Het fanfareorkest heeft samen met zangeres Elisabet Blok enkele nummers van Adele ten gehore gebracht. Klik hier voor het bekijken van de foto's van deze avond gemaakt door Wulf Engel.


Bekijk foto's »

 
24-09-2011: 41e Studieweekend in Ossendrecht | 28-09-2011 (1 foto)

In het weekend van 23 t/m 25 september 2011 is het 41e onderlinge studieweekend georganiseerd in de Volksabdij te Ossendrecht. Door verschillende mensen zijn hier foto's van gemaakt. Klik op één van onderstaande namen om de foto's te bekijken.

 

Foto's van Michiel Pouwer

Foto's van Astrid de Rijk

Foto's van Wilko Heij


Bekijk foto's »

 
10-09-2011: Play-in te Veere | 17-09-2011 (1 foto)

Op zaterdag 10 september 2011 hebben Veere's Genoegen en KNFM Zeeland 2 muzikale play-in's georganiseerd.

De HaFaBra play-in stond o.l.v. Arie Stolk en de play-in voor de beginnende jeugd stond o.l.v. Yvo Kouwenhoven.

 

Fotoalbum van Michiel Pouwer

Fotoalbum van Arie Vermaas

Fotoalbum van Wulf Engel


Bekijk foto's »

 
21-08-2011: Toeters & Bellen in Veere en BBQ leden Veere's Genoegen | 08-09-2011 (1 foto)

Op zondagmiddag 21 augustus heeft Toeters & Bellen een optreden verzorgd in Veere. Aansluitend was er voor de leden een BBQ georganiseerd.

Michiel Pouwer heeft hiervan enkele foto's gemaakt. Klik hier om deze te bekijken.


Bekijk foto's »

 
09-07-2011: Play-in Brouwsedag in Brouwershaven | 08-09-2011 (1 foto)

Tijdens de Brouwsedag in Brouwershaven is dit jaar voor de 32e keer een play-in georganiseerd. Voor muzikanten van Veere's Genoegen is dit gecombineerd met een kampeerweekend op een camping in Brouwershaven. Klik hier voor de foto's gemaakt door Michiel Pouwer. 


Bekijk foto's »

 
01-07-2011: Zomerconcert Nieuw Sandenburgh | 08-09-2011 (1 foto)

Op vrijdagavond 1 juli hebben de leerling-muzikanten van Veere's Genoegen o.l.v. Carine Louwerse buiten een optreden verzorgd bij verzorgingstehuis Nieuw-Sandenburgh in Veere. Aansluitend heeft om 19.30 uur het fanfareorkest van Veere's Genoegen o.l.v. dirigent Kees Nijsse een optreden verzorgd.

 

Foto's gemaakt door Wulf Engel

Foto's gemaakt door Michiel Pouwer


Bekijk foto's »

 
21-05-2011: Week van de Amateurkunst (WAK) | 24-05-2011 (1 foto)
Zaterdag 21 mei organiseerde Veere's Genoegen een workshop "muziekinstrumenten maken" in het kader van de Week van de Amateurkunst" (WAK). Nadat Bram van Overbeeke tekst en uitleg had gegeven over het fanfareorkest en haar instrumenten konden de deelnemers onder begeleiding van een aantal muzikanten van Veere's Genoegen aan de slag om zelf één of meerdere muziekinstrumenten te maken. Hierna is een muziekstuk ingestudeerd samen met muzikanten van Veere's Genoegen. Ter afsluiting van de WAK is in de Grote Kerk in Veere het ingestudeerde muziekstuk uitgevoerd. Klik hier om de foto's hiervan te bekijken.
Bekijk foto's »

 
14-05-2011 Afscheids- / Jubileumconcert in de Grote Kerk te Veere | 16-05-2011 (1 foto)

Op zaterdagavond 14 mei 2011 heeft Veere's Genoegen haar 90-jarig jubileum gevierd. Tevens was dit het afscheidsconcert van Bram van Overbeeke. Bram heeft na een periode van 40 jaar het stokje overgedragen aan zijn opvolger Kees Nijsse.

Mevrouw Leni de Haan heeft van dit concert enkele foto's gemaakt. Klik hier om deze te bekijken.

Klik hier om de foto's gemaakt door Kees Beije te bekijken.


Bekijk foto's »

 
30-04-2011: Koninginnedag | 09-05-2011 (1 foto)

Op Koninginnedag 2011 heeft de fanfare van Veere's Genoegen en Toeters & Bellen op diverse plaatsen haar muzikale medewerking verleend.

 

Foto's gemaakt door Wulf Engel

Foto's gemaakt door Michiel Pouwer


Bekijk foto's »

 
09-04-2011 : ReŁnie Veere's Genoegen | 10-04-2011 (1 foto)

Op zaterdag 9 april 2011 werd een reünie georganiseerd voor leden en oud-leden georganiseerd in Het Akkoord. De foto's van de reünie worden binnenkort in dit fotoalbum geplaatst.

 

Fotoalbum van Michiel Pouwer

Fotoalbum van Johan van Cranenburgh

Fotoalbum van Wulf Engel (toestel 1)

Fotoalbum van Wulf Engel (toestel 2)


Bekijk foto's »

 
23-03-2011: Serenade Bram van Overbeeke | 19-04-2011 (1 foto)

Op 23 maart 2011 was het precies 40 jaar geleden dat Bram het dirigentenstokje overnam. Ter gelegenheid hiervan heeft Veere's Genoegen hem een serenade gebracht.

Klik hier om de foto's hiervan de bekijken.


Bekijk foto's »

 
07-01-2011 : Winterwonder Blaaskapel 2011 | 10-01-2011 (1 foto)

De Winterwonderblaaskapel 2011 is vrijdag 7 januari vertrokken uit Veere voor een 10-daagse muzikale wintersportvakantie in Saint Sorlin d'Arves in de Franse Alpen. De busreis is goed verlopen en zaterdagochtend rond 08.00 uur arriveerde de bus in Saint Sorlin. Nadat alle spullen waren uitgeladen en de appartementen waren ingedeeld, was het tijd om het skimateriaal te gaan huren en de nodige boodschappen in te slaan. Nadat we de muziekinstrumenten bij de plaatselijke VVV hadden afgeleverd hebben we de dag gezamenlijk afgesloten met een diner in het restaurant tegenover onze appartementen. De hoeveelheid sneeuw viel een beetje tegen en zondag (dag 2) viel er zelfs regen in het dal. Bovenin sneeuwde het. Aan het einde van de middag hebben we een optreden verzorgd tijdens de welkomstborrel bij de plaatselijke VVV. In de loop van de middag veranderde de regen in sneeuw en dit heeft zich de hele nacht voortgezet. Maandag hebben we heerlijk kunnen genieten van verse sneeuw, vele kilometers piste, de zon en lekker eten en drinken. We genieten volop!!
 
Groet uit de Franse Alpen namens de Winterwonderblaaskapel, Michiel Pouwer.

 

Om een indruk te krijgen van deze reis zijn de volgende fotoalbums aangemaakt:

Fotoalbum van Rico Axelrad van Pension Clairevie uit Saint Sorlin d'Arves

Fotoalbum van Sophie Willeboordse

Fotoalbum van Trijntje van Cranenburgh

Fotoalbum van Jolanda de Feiter

Fotoalbum van Wulf Engel

Fotoalbum van Martin Wondergem

Fotoalbum van Michiel Pouwer

Fotoalbum van Nicky van Oers


Bekijk foto's »

 
01-01-2011: Toeters & Bellen bij Nieuwjaarsduik in Veere | 02-01-2011 (1 foto)

Op 1 januari 2011 heeft Toeters en Bellen haar medewerking verleent aan de 1e nieuwjaarsduik op het strandje in Veere.

Klik hier om de foto's, gemaakt door Jan van den Driest, te bekijken.


Bekijk foto's »

 
24-12-2010: Kerstnachtdienst | 02-01-2011 (1 foto)

Op kerstavond heeft de fanfare van Veere's Genoegen haar medewerking verleent tijdens de kerstnachtdienst in de SOW-kerk te Veere.

Klik hier om de foto's welke Wulf gemaakt heeft te bekijken.


Bekijk foto's »

 
19-12-2010: Toeters & Bellen op Kerstmarkt in Veere | 02-01-2011 (1 foto)

Op zondagmiddag 19 december 2010 heeft Toeters & Bellen haar muzikale medewerking verleent bij de Kerstmarkt in de Grote Kerk te Veere.

Michiel heeft hiervan enkele foto's gemaakt. Klik hier om deze te bekijken.


Bekijk foto's »

 
04-12-2010: Pietenband | 01-01-2011 (1 foto)

Op zaterdag 4 december 2010 heeft Sinterklaas met zijn muziek- en strooipieten een bezoek gebracht aan Veere.

Ook hebben zij de bewoners van Nieuw-Sandenburgh bezocht. Cor de Buck en Michiel Pouwer hebben foto's gemaakt van deze leuke middag.

Klik op een van bovenstaande namen om de foto's te kunnen bekijken.


Bekijk foto's »

 
03-12-2010: Pakjesavond | 01-01-2011 (1 foto)

Op vrijdagavond 3 december 2010 was het pakjesavond bij Veere's Genoegen. Enkele leden hebben deze avond een pakje van Sinterklaas gekregen. Klik hier om de foto's te bekijken.


Bekijk foto's »

 
01-10-2010: 40e onderlinge studieweekend | 12-10-2010 (1 foto)

In het weekend van 1 t/m 3 oktober 2010 vond het 40e onderlinge studieweekend plaats in de Volksabdij te Ossendrecht. Tijdens dit weekend zijn er door Gerda enkele foto's gemaakt. Klik hier om deze te bekijken. Klik hier om de foto's gemaakt door Michiel te bekijken.


Bekijk foto's »

 
12-09-2010: Hagenpreek te Vrouwenpolder | 23-09-2010 (1 foto)

Op zondagmiddag 12 september 2010 heeft Veere's Genoegen haar medewerking verleend aan de Hagenpreek welke gehouden werd bij Hofstede Elzenoord te Vrouwenpolder.

Klik hier voor het bekijken van een aantal foto's hiervan.


Bekijk foto's »

 
14-07-2010: Optreden leerlingen en blazersgroep van Veere's Genoegen | 06-08-2010 (1 foto)

Op woensdagmiddag 14 juli 2010, tijdens de weekmarkt in Vrouwenpolder, hebben de leerlingen en de blazersgroep een optreden verzorgd.

Vanwege het slecht weer kon er helaas niet buiten worden opgetreden maar zijn hartelijk ontvangen in de serre van de hotel/café/restaurant de Boekanier.

Klik hier voor het bekijken van een aantal foto's gemaakt door Juliëtte Corsten.


Bekijk foto's »

 
16-05-2010: Asperges eten met Toeters & Bellen | 25-05-2010 (1 foto)

Op zondagmiddag 16 mei heeft Toeters & Bellen gerepeteerd en aansluitend zijn er asperges gegeten, klaargemaakt door onze meesterkok Wulf.

Klik hier om enkele foto's hiervan te bekijken.


Bekijk foto's »

 
22-03-2010: Werkzaamheden vloer Het Akkoord | 23-03-2010 (1 foto)

Momenteel krijgt de vloer in "Het Akkoord" een opknapbeurt. Peter Willeboordse heeft foto's gemaakt van enkele leden die hard aan het werk zijn. Klik hier om deze foto's te bekijken.


Bekijk foto's »

 
13-03-2010: 44e Onderlinge Solisten- & Ensembleconcours | 22-03-2010 (1 foto)

Op zaterdag 13 maart 2010 heeft het 44e Onderlinge Solisten- & Ensembleconcours plaatsgevonden met aansluitend een frietmaaltijd. Frida van Overbeeke heeft hiervan foto's gemaakt. Klik hier om deze te bekijken.


Bekijk foto's »

 
24-07-2009: Veerse delegatie Vierdaagse Nijmegen | 27-07-2009 (5 foto's)
Tijdens de laatste dag van de Vierdaagse van Nijmegen hebben 2 Veerse muzikanten hun muzikale medewerking verleend aan het Nederlandse Politie Orkest en een kleine 10 kilometer gemarcheerd!
Bekijk foto's »

 
13-09-2008: Toeters & Bellen in Goes | 22-09-2008 (5 foto's)
Op zaterdag 13 september 2008 heeft Toeters & Bellen tijdens het cultureel festival "Beelden aan Water" op diverse locaties in het centrum van Goes optredens verzorgd.
Bekijk foto's »

 
09-07-2008: Serenade voor Jaap & Lenie Wisse | 21-07-2008 (6 foto's)
Op woensdag 9 juli waren Jaap & Lenie Wisse 50 jaar getrouwd. Ter gelegenheid hiervan heeft Veere's Genoegen hen een serenade gebracht. Jan van den Driest heeft hiervan foto's gemaakt.
Bekijk foto's »

 
27-06-2008: Buitenconcert in Gapinge | 29-06-2008 (6 foto's)
Vrijdagavond 27 juni heeft Veere's Genoegen een buitenconcert verzorgd op het grasveld bij de kerk in Gapinge. Dhr. Soeting heeft hiervan enkele foto's gemaakt.
Bekijk foto's »

 
07-06-2008: Verrassingserenade door Toeters & Bellen | 11-06-2008 (8 foto's)
Op zaterdag 7 juni 2008 is het 60 jaar geleden dat Mw. Van Cranenburgh is gaan werken bij de Campveerse Toren. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft de gelegenheidsband Toeters en Bellen haar een serenade gebracht.
Bekijk foto's »

 
24-05-2008: Veers Muziekfestival te Westkapelle | 19-06-2008 (2 foto's)
Op zaterdag 24 mei 2008 heeft het fanfareorkest deelgenomen aan het Veers Muziekfestival in Westkapelle. De organisatie was in handen van muziekvereniging Oefening Kweekt Kunst uit Westkapelle in verband met haar 100-jarig bestaan.
Bekijk foto's »

 
28-12-2007: Groepsfoto Veere's Genoegen | 28-12-2007 (1 foto)

Bekijk foto's »

 
08-09-2007: Optreden Wemeldingse dag | 10-09-2007 (5 foto's)

Veere's Genoegen heeft op zaterdagochtend 8 september 2007 een concert gegeven tijdens de Wemeldingse dag.


Bekijk foto's »

 
08-06-2007: Huwelijk Wilko & Suzan | 02-09-2007 (9 foto's)
Op 8 juni 2007 zijn Wilko en Suzan in het huwelijk getreden. Veere's Genoegen heeft hun een serenade gebracht.
Bekijk foto's »

 
19-05-2007 & 26-05-2007: Optredens Toeters & Bellen | 13-06-2007 (10 foto's)
Op zaterdag 19 mei 2007 heeft Toeters & Bellen een optreden verzorgd op de Vrouwenpolderse dagen en op zaterdag 26 mei heeft Toeters & Bellen een optreden verzorgd tijdens de feestelijke opening van de nieuwe windturbines op Neeltje Jans.
Bekijk foto's »

 
06-05-2007: Oefenen van Toeters & Bellen | 06-05-2007 (10 foto's)
Op zondag 6 mei is de gelegenheidsband Toeters & Bellen aan het oefenen voor de komende optredens.
Bekijk foto's »

 
30-03-2007: Try-out concert | 09-04-2007 (9 foto's)
Op vrijdagavond 30 maart 2007 heeft Veere's Genoegen een try-out concert georganiseerd. Naast Veere's Genoegen hebben ook Brassband Wilhelmina uit Colijnsplaat en Brassband Onda uit Middelburg deelgenomen aan dit concert. Zowel Veere's Genoegen als Brassband Onda zullen op 21 april a.s. meedoen aan het KNFM Lentefestival in Kamperland.
Bekijk foto's »

 
27-02-2007: Een gewone dinsdagavond | 28-02-2007 (8 foto's)
Op dinsdagavond 27 februari 2007 zijn er door Gerda de Bree foto's gemaakt van het oefenen van de blazergroep voor volwassenen en van enkele leden die aan het oefenen zijn voor het solistenconcours.
Bekijk foto's »

 
19-01-2007: Repetitie blazersklas | 03-02-2007 (9 foto's)
Op vrijdagavond 19 januari 2007 heeft Dhr. De Vos Burchart foto's gemaakt van de repetitie van de blazerklas.
Bekijk foto's »

 
16-01-2007: Etentje blokfluitgroep | 19-01-2007 (8 foto's)
Op 16 januari heeft de blokfluitgroep voor volwassenen een afscheidsetentje georganiseerd. Na maanden van oefenen hebben zij op 14 januari hun slotconcert gegeven o.l.v. Carine Louwerse. De leden van de blokfluitgroep hebben deze 'cursus' met een lekker etentje afgesloten. De foto's zijn gemaakt door Ank de Vlaming.
Bekijk foto's »

 
14-01-2007: Koffieconcert in Veere | 14-01-2007 (11 foto's)
Op zondagochtend 14 januari 2007 heeft Veere's Genoegen een koffieconcert verzorgd. Tijdens dit koffieconcert waren er optredens van de blokfluitgroep voor volwassenen o.l.v. Carine Louwerse en van het fanfareorkest o.l.v. van Bram van Overbeeke. Voor de blokfluitgroep was dit na maanden van oefenen het slotconcert. Na afloop was er gelegenheid voor het nuttigen van een lekkere kop groentesoep of iets anders.
Bekijk foto's »

 
15-12-2006: Optreden blazersklas Valeriusschool | 19-12-2006 (16 foto's)
In de maanden november en december hebben de leerlingen uit groep 5 en 6 van de Valeriusschool deelgenomen aan de Blazersklas. Onder leiding van Karin de Vos Burchart hebben zij elke woensdag les gekregen in het spelen op een echt blaasinstrument. Ter afsluiting hiervan vond op vrijdagavond 15 december 2006 het slotoptreden plaats, samen het fanfareorkest van Veere's Genoegen. Enkele leerlingen hebben besloten om nog een half jaar verder te gaan met het volgen van lessen binnen muziekvereniging Veere's Genoegen.
Bekijk foto's »

 
02-12-2006: Optreden Pietenband | 07-01-2007 (20 foto's)
Op zaterdag 2 december 2006 is Sinterklaas met zijn Pietenband in Veere op bezoek geweest. Overal hebben zij de sfeer muzikaal verhoogd. Eerst hebben zij een ronde gelopen door Veere en vervolgens hebben zij een bezoek gebracht aan de kantine van de voetbalvereniging. Deze muzikale rondgang is afgesloten met een optreden bij Nieuw-Sandenburgh.
Bekijk foto's »

 
18-06-2006: Manhuistuinconcert | 07-01-2007 (9 foto's)
Op zondagochtend 18 juni 2006 heeft het fanfareorkest van Veere's Genoegen een concert verzorgd in de Manhuistuin te Goes.
Bekijk foto's »

 
© 2006 - 2019 - Muziekvereniging Veere's Genoegen - Realisatie site: Nedbase ICT