Contactgegevens

Oudestraat 9

4351 AS Veere

T: 06-11151059

F: 0118-501282

E: info@veeresgenoegen.nl

Nieuws

[24-06-2017] Extra Zomerconcert op 9 juli in Nieuw-Vossemeer

Op verzoek van muziekvereniging Semper Crescendo uit Nieuw-Vossemeer zal het fanfareorkest van Veere's Genoegen op zondagmiddag 9 juli haar muzikale medewerking verlenen tijdens het Vakantie Voorpret Concert van Semper Crescendo. Dit concert vindt plaats bij Woonzorgcentrum 'De Vossemeren'. Het optreden van Veere's Genoegen begint om 14.00 uur en duurt tot 14.45 uur. Muzikanten worden verzocht om 13.15 uur aanwezig te zijn.

[23-06-2017] Sponsoractie Oliehandel Dekker

Sinds 2017 adverteert Oliehandel Dekker BV in ons clubblad. Daarnaast heeft zij voor (sport)clubs en verenigingen een speciale vorm van sponsoring geïntroduceerd. De leden en alle mensen die hun club een warm hart toedragen kunnen sparen voor sponsoring. Esther Wisse-Bimmel van Oliehandel Dekker BV geeft tekst en uitleg over deze actie: "U vraagt een Total-Dekker card aan via het mailadres terug te vinden zijn. Bij de overige stations betaalt u de prijs die aangegeven is op de pomp. Om Veere’s Genoegen te sponsoren zal Oliehandel Dekker BV aan het eind van het jaar € 0,01 cent per liter overmaken van de getankte liters welke door u zijn afgenomen. Dus hoe meer liters, hoe meer sponsoring!” Er zijn een paar spelregels:

  1. Indien de pompprijzen  lager zijn dan de landelijke adviesprijzen minus € 0,12 cent per liter, dan wordt de laagste prijs in rekening gebracht.

  2. Betaling van de geleverde producten geschiedt eenmaal per week, via automatische afschrijving van uw bankrekening waarvoor Dekker Tankstations Exploitatie BV gemachtigd wordt.

  3. Dekker Tankstation Exploitatie BV behoudt zich het recht voor de tankpas te blokkeren en terug te vorderen.

  4. Er wordt alleen op verzoek een factuur verstrekt per e-mail

[15-06-2017] Blokfluitgroep Veere's Genoegen

Bij voldoende belangstelling zal er na de zomervakantie weer worden gestart met een blokfluitgroep voor kinderen vanaf 7 jaar. De repetities vinden direct na schooltijd plaats in Het Akkoord. De dag waarop de lessen worden gegeven is op dit moment nog niet bekend. Het gaat in totaal om 18 lessen van 30 minuten. Meer informatie is verkrijgbaar via de folder.

[22-05-2017] Buffetrooster voorjaar 2017

Het nieuwe buffetrooster voor het najaar 2017 is er. Klik hier om te kijken wanneer je aan de beurt bent.

[22-05-2017] Heel Veere Speelt in Vrouwenpolder

Op dit moment wordt op basisschool de Goede Polder in Vrouwenpolder het schoolproject ‘Heel Veere Speelt’ uitgevoerd. Docenten van de basisschool en van de Zeeuwse Muziekschool verzorgen samen met enkele vrijwilligers van Veere’s Genoegen 10 muzieklessen voor de leerlingen van groep 5 en 6. Op maandagochtend 19 juni wordt van 11.15-12.00 uur het schoolproject afgesloten met een concertje op school. We zijn hiervoor nog op zoek naar enkele muzikanten van het fanfareorkest die hier hun muzikale medewerking aan willen verlenen. Men kan zich hiervoor aanmelden bij .

[22-05-2017] Zomertour 2017

Ook dit jaar organiseren we weer een muzikale Zomertoer langs/op diverse locaties in de kernen Veere, Zanddijk en Gapinge. Vrijdag 23 juni verzorgen we vanaf 19.30 uur een concert bij Zorg- en Verpleegcentrum ‘Nieuw Sandenburgh’ in Zanddijk. Zondagmiddag 2 juli geeft ons fanfareorkest en het fanfareorkest van muziekvereniging Euphonia uit Goes een optreden in Veere. Bij goed weer vindt dit plaats op de Markt in Veere en bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de Samen Op Weg Kerk in Veere. Dit concert begint om 14.00 uur. We sluiten de zomertoer op vrijdagavond 7 juli af bij molen ‘De Graanhalm’ in Gapinge. Dit concert begint om 19.30 uur en bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de Torenkerk in Gapinge.

[22-05-2017] Kampeerweekend Brouwsedag

Op zaterdag 8 juli wordt in Brouwershaven voor de 38e keer de Brouwsedag georganiseerd. Een vast onderdeel van het programma is de Muziek Play-In op de Markt in het centrum van Brouwershaven. Gedurende de dag vinden er twee repetities plaats waar een paar honderd (HaFaBra)muzikanten aan deelnemen en in de loop van de middag vindt het slotconcert plaats voor een groot publiek. Deelname is gratis, muziek wordt ter plaatse uitgedeeld. Je moet wel zelf je instrument en een lessenaar meenemen. Ook dit jaar combineren diverse leden van Veere’s Genoegen dit weer met een kampeerweekend op camping Noorder Nieuwland in Brouwershaven. Er is al een kampeerveld voor ons gereserveerd. Zaterdagavond organiseren we een barbecue op de camping (kosten worden ter plaatse verrekend). Leden die mee willen gaan kamperen kunnen zich tot 15 juni a.s. digitaal aanmelden. Leden die alleen deel willen nemen aan de barbecue zaterdagavond worden verzocht zich ook te melden via hetzelfde formulier. Bij aankomst dient men zelf te betalen bij de receptie.

[22-05-2017] Vrijwilligers Studieweekend gezocht!

We zijn op zoek naar (groepjes) vrijwilligers die in groepjes drie onderdelen van het programma willen voorbereiden wat betreft spel en ontspanning. We zijn op zoek naar een groep die het vrijdagavondspel voor hun rekening willen nemen, een groep die het spel zaterdagmiddag willen organiseren en een groep die de zaterdagavond willen invullen. Vrijwilligers kunnen zich voor 1 juli melden bij .

[22-05-2017] Opbrengst Rabobank Clubkas Campagne

Dit jaar heeft de Rabobank Clubkas Campagne in totaal € 586,36 opgeleverd. In totaal hebben we 190 stemmen ontvangen. Iedereen die op Veere’s Genoegen heeft hartelijk bedankt voor jullie stem(men)! Mocht je volgend jaar ook mee willen stemmen en ben je nog geen lid van de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland? Zorg dan dat je je nu al aanmeldt als lid van deze bank. Het lidmaatschap is gratis en je kan tevens gebruik maken van interessante aanbiedingen en uitstapjes én je kan volgend jaar 2 stemmen uitbrengen op onze muziekvereniging!

[22-05-2017] Contributie 2017

Alle leden hebben op 26 maart jl. een e-mail ontvangen van de penningmeester met de factuur voor de contributie 2017. Leden worden verzocht het factuurbedrag vóór 1 juni over te maken. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de .

[16-05-2017] Jaarprogramma 2017 (versie 3.0 d.d. 02-05-2017)

Bekijk hier het jaarprogramma 2017 van Veere's Genoegen of raadpleeg de agenda op deze website. In deze versie zijn ook enkele activiteiten uit het werkprogramma van de Zeeuwse Muziek Bond opgenomen.

[16-05-2017] In te leveren bladmuziek voorjaar 2017

Alle muzikanten van het fanfareorkest hebben onlangs in hun postbakje een overzicht ontvangen van de muziek die op het repertoire blijft staan. De muziekstukken die niet op de lijst staan (m.u.v. de muziek die na 23 maart erbij is gekomen) moeten z.s.m. worden ingeleverd bij Bram of op de tafel in de bestuurskamer worden neergelegd. Het is belangrijk dat we ons eigen muziekarchief volledig kunnen houden en dat we geleende muziek weer compleet kunnen inleveren en onnodige boetes voorkomen.

[11-03-2017] Blazersgroep fanfareorkest

Elke dinsdagavond is er de mogelijkheid om in groepsverband te komen repeteren in Het Akkoord. Muzikanten uit het fanfareorkest kunnen in plaats van alleen thuis samen met andere muzikanten repeteren op de muziek die op het repertoire staat van het fanfareorkest en ook met verzoekjes komen om bepaalde stukken of passages met elkaar door te nemen. Meer informatie is verkrijgbaar via en voor de liefhebbers is er een speciale app-groep waarin iedereen op de hoogte wordt gehouden.

[11-03-2017] Concerten Brass4Boobs

De dames van Brass4Boobs hebben hun eerste twee repetities er inmiddels op zitten. De tweede repetitie vond afgelopen zondag plaats in Het Akkoord. Het gelegenheidsorkest ‘Brass4Boops’ (o.l.v. Cathy Kotoun) bestaat uit Zeeuwse vrouwen en zij gaan dit jaar twee optredens verzorgen (8 en 29 oktober) en de opbrengst hiervan gaat naar een regionaal borstkankerdoel. Namens Veere’s Genoegen zullen Johanna Sturm, Johanna van Cranenburgh, Trijntje van Cranenburgh en Judith Geldof deelnemen. Op 9 december vorig jaar heeft het bestuur van Brass4Boos al een cheque van € 400,- mogen ontvangen van Veere’s Genoegen en Crescendo (Oostkapelle). Brass4Boobs heeft inmiddels ook een eigen Facebookpagina en een eigen website.

[11-03-2017] Digitale nieuwsbrief Zeeuwse Muziek Bond

Beijk hier de nieuwste versie van de nieuwsbrief van de Zeeuwse Muziek Bond.

[03-03-2017] Subsidie Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft besloten om aan Veere’s Genoegen een subsidiebedrag toe kennen van maximaal € 4.000,- voor de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten in de periode 2016 tot en met 2018. Wij zijn heel erg blij met deze toezegging en dit zorgt ervoor dat we ons programma met betrekking tot aanschaf en vervanging van onze muziekinstrumenten kunnen uitvoeren. Kijk hier voor meer informatie over het Prins Bernhard Cultuurfonds.

[09-02-2017] Digitale nieuwsbrief KNMO

De Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO), brengt periodiek een digitale nieuwsbrief uit. Bekijk hier de laatste nieuwsbrief. Leden die deze nieuwsbrief willen ontvangen kunnen zich hiervoor aanmelden.

[19-01-2016] Veere's Genoegen op Omroep Zeeland Radio

Dinsdag 19 januari waren Hendrikje en Michiel te gast bij Omroep Zeeland Radio in het programma 'Goedemorgen Zeeland' gepresenteerd door Elsa van Hermon. Luister hier naar het radio-interview met op de achtergrond de concertmars Arsenal gespeeld door het fanfareorkest van Veere's Genoegen.

[06-01-2016] Filmpje Veere's Genoegen n.a.v. Trofee 'Meet and Match'

Op 26 november 2015 vond op het gemeentehuis van Veere in Domburg 'Meet and Match' plaats voor bedrijven en vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Veere. Tijdens deze avond werd bekend gemaakt dat Veere's Genoegen - naast 4 andere organisaties - was genomineerd als vrijwilligersorganisatie van het jaar in de gemeente Veere. Speciaal hiervoor is een filmpje gemaakt over Veere's Genoegen. Bekijk hier het filmpje. Uiteindelijk heeft Stichting Natuurlijk Toegankelijk de trofee gewonnen.

[06-01-2016] Filmopname Kerstmusical basisschool Magdalon en Veere's Genoegen

Woensdagavond 16 december 2015 werd in de Grote Kerk in Veere de Kerstmusical uitgevoerd door leerlingen van basisschool Magdalon uit Veere. Speciaal hiervoor is voor de muzikanten van Veere's Genoegen muziek gearrangeerd zodat zij de muzikale medewerking voor hun rekening konden nemen. Bekijk hier de volledige opname van de Kerstmusical.

[22-03-2014] Uitslag 46e Onderlinge Solisten- & Ensembleconcours

Op zaterdag 29 maart 2014 organiseerde Veere's Genoegen haar 46e Onderlinge Solisten- & Ensembleconcours. Bekijk hier de uitslag van dit concours.

[06-05-2013] Veere's Genoegen op Omroep Zeeland TV

Zaterdag 4 mei verleende Veere's Genoegen haar muzikale medewerking tijdens de Dodenherdenking op de Oude Begraafplaats in Zanddijk. Omroep Zeeland TV was hier bij en heeft van de herdenkingsbijeenkomst een reportage gemaakt. Bekijk hier de beelden die Omroep Zeeland heeft gemaakt.

[03-08-2012] Veere's Genoegen op Facebook

Veere's Genoegen is nu ook te volgen op facebook. Klik hier om deze pagina te bekijken.

© 2006 - 2017 - Muziekvereniging Veere's Genoegen - Realisatie site: Nedbase ICT