Contactgegevens

Oudestraat 9

4351 AS Veere

T: 06-11151059

F: 0118-501282

E: info@veeresgenoegen.nl

Nieuws

[03-09-2017] Buffetrooster najaar 2017

Bekijk hier de actuele versie van het buffetrooster.

[21-08-2017] Benefietconcerten Brass4Boobs

Het vrouwenorkest Brass4Boobs heeft er inmiddels diverse repetities op zitten in diverse repetitielokalen (o.a. in Het Akkoord). Dirigent en muzikanten werken aan een mooi programma. Onder de muzikanten ook een aantal vanuit onze vereniging. Er worden dit najaar twee benefietconcerten verzorgd:

 • 8 oktober : Zeeuwse Concertzaal in Middelburg

 • 29 oktober : Theater De Mythe in Goes

Kaarten kunnen worden gerserveerd via de website van Brass4Boobs.

[21-08-2017] Inschrijven voor onderlinge studieweekend

Veere's Genoegen organiseert van vrijdagavond 13 tot en met zondagmiddag 15 oktober de 45e editie van het Onderlinge Studieweekend. We verblijven dit jaar weer in de Volksabdij in Ossendrecht. De repetities vinden plaats in de Kapel op het terrein van de Volksabdij. Leden van Veere's Genoegen (eventueel met introducé) kunnen zich vanaf nu door middel van dit inschrijfformulier inschrijven voor deelname aan het Onderlinge Studieweekend. Aanmelden kan tot en met maandag 25 september 2017. Hierna worden de slaapkamers definitief vastgelegd. De tarieven voor deelname zijn:

 • 1-persoonskamer ‘basic’ : € 80,00 p.p.

 • 2-persoonskamer ‘basic’ :  80,00 p.p.

 • 2-persoonskamer ‘comfort’ : € 90,00 p.p.

Prijs per persoon is incl. 2 overnachtingen, ontbijt (zaterdag en zondag), lunch (zaterdag en zondag) en diner (zaterdag) in restaurant 'De Blauwe Pauw' en enkele consumptiebonnen. Deelnemers worden verzocht om na inschrijving het bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL89 RABO 0365 2019 01 t.n.v. 'Veere's Genoegen' en onder vermelding van 'Studieweekend 2017'. De indeling van de kamers gebeurt op basis van voorkeur en volgorde van aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Stuur voor vragen of aanvullende informatie een mail naar het secretariaat. Het programma wordt t.z.t. naar de deelnemers gemaild.

[21-08-2017] Optreden tijdens Veers Muziek Festival

Zaterdag 9 september a.s. zal het fanfareorkest van Veere’s Genoegen deelnemen aan het Veers Muziek Festival in Koudekerke. De organisatie is dit keer in handen van harmonie Voorwaarts uit Koudekerke. Het optreden van ons fanfareorkest staat die middag gepland van 14.30-15.15 uur. Bij goed weer vindt het optreden plaats op het Dorpsplein in Koudekerke en bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de sporthal in de Couburg. Bekijk hier het programma voor deze dag. De volgende muziekstukken staan op ons programma:

 • Gibraltar

 • Jurassic Park

 • O Magnum Mysterium

 • Independence Day Highlights

 • Soul Train

 • African Symphony (of misschien Borsato)

 • Servus

[23-06-2017] Sponsoractie Oliehandel Dekker

Sinds 2017 adverteert Oliehandel Dekker BV in ons clubblad. Daarnaast heeft zij voor (sport)clubs en verenigingen een speciale vorm van sponsoring geïntroduceerd. De leden en alle mensen die hun club een warm hart toedragen kunnen sparen voor sponsoring. Esther Wisse-Bimmel van Oliehandel Dekker BV geeft tekst en uitleg over deze actie:

"U vraagt via dit formulier een Total-Dekker card aan en u tankt en betaalt met deze tankpas bij één van de ruim 350 Total, Total Express en ELAN tankstations in heel Nederland. De rest gaat vanzelf! Oliehandel Dekker BV wil de leden en donateurs van Veere’s Genoegen (en iedereen die Veere’s Genoegen een warm hart toedraagt) een korting verstrekken van € 0,12 cent per liter op de landelijke adviesprijs. Deze korting geldt voor de tankstations die op deze kaart terug te vinden zijn. Bij de overige stations betaalt u de prijs die aangegeven is op de pomp. Om Veere’s Genoegen te sponsoren zal Oliehandel Dekker BV aan het eind van het jaar € 0,01 cent per liter overmaken van de getankte liters welke door u zijn afgenomen. Dus hoe meer liters, hoe meer sponsoring!” Er zijn een paar spelregels:

 1. Indien de pompprijzen  lager zijn dan de landelijke adviesprijzen minus € 0,12 cent per liter, dan wordt de laagste prijs in rekening gebracht.

 2. Betaling van de geleverde producten geschiedt eenmaal per week, via automatische afschrijving van uw bankrekening waarvoor Dekker Tankstations Exploitatie BV gemachtigd wordt.

 3. Dekker Tankstation Exploitatie BV behoudt zich het recht voor de tankpas te blokkeren en terug te vorderen.

 4. Er wordt alleen op verzoek een factuur verstrekt per e-mail

[15-06-2017] Blokfluitgroep Veere's Genoegen

Bij voldoende belangstelling zal er na de zomervakantie weer worden gestart met een blokfluitgroep voor kinderen vanaf 7 jaar. De repetities vinden direct na schooltijd plaats in Het Akkoord. De dag waarop de lessen worden gegeven is op dit moment nog niet bekend. Het gaat in totaal om 18 lessen van 30 minuten. Meer informatie is verkrijgbaar via de folder.

[22-05-2017] Vrijwilligers Studieweekend gezocht!

We zijn op zoek naar (groepjes) vrijwilligers die in groepjes drie onderdelen van het programma willen voorbereiden wat betreft spel en ontspanning. We zijn op zoek naar een groep die het vrijdagavondspel voor hun rekening willen nemen, een groep die het spel zaterdagmiddag willen organiseren en een groep die de zaterdagavond willen invullen. Vrijwilligers kunnen zich voor 1 juli melden bij .

[22-05-2017] Opbrengst Rabobank Clubkas Campagne

Dit jaar heeft de Rabobank Clubkas Campagne in totaal € 586,36 opgeleverd. In totaal hebben we 190 stemmen ontvangen. Iedereen die op Veere’s Genoegen heeft hartelijk bedankt voor jullie stem(men)! Mocht je volgend jaar ook mee willen stemmen en ben je nog geen lid van de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland? Zorg dan dat je je nu al aanmeldt als lid van deze bank. Het lidmaatschap is gratis en je kan tevens gebruik maken van interessante aanbiedingen en uitstapjes én je kan volgend jaar 2 stemmen uitbrengen op onze muziekvereniging!

[22-05-2017] Contributie 2017

Alle leden hebben op 26 maart jl. een e-mail ontvangen van de penningmeester met de factuur voor de contributie 2017. Leden worden verzocht het factuurbedrag vóór 1 juni over te maken. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de .

[16-05-2017] Jaarprogramma 2017 (versie 3.0 d.d. 02-05-2017)

Bekijk hier het jaarprogramma 2017 van Veere's Genoegen of raadpleeg de agenda op deze website. In deze versie zijn ook enkele activiteiten uit het werkprogramma van de Zeeuwse Muziek Bond opgenomen.

[16-05-2017] In te leveren bladmuziek voorjaar 2017

Alle muzikanten van het fanfareorkest hebben onlangs in hun postbakje een overzicht ontvangen van de muziek die op het repertoire blijft staan. De muziekstukken die niet op de lijst staan (m.u.v. de muziek die na 23 maart erbij is gekomen) moeten z.s.m. worden ingeleverd bij Bram of op de tafel in de bestuurskamer worden neergelegd. Het is belangrijk dat we ons eigen muziekarchief volledig kunnen houden en dat we geleende muziek weer compleet kunnen inleveren en onnodige boetes voorkomen.

[11-03-2017] Blazersgroep fanfareorkest

Elke dinsdagavond is er de mogelijkheid om in groepsverband te komen repeteren in Het Akkoord. Muzikanten uit het fanfareorkest kunnen in plaats van alleen thuis samen met andere muzikanten repeteren op de muziek die op het repertoire staat van het fanfareorkest en ook met verzoekjes komen om bepaalde stukken of passages met elkaar door te nemen. Meer informatie is verkrijgbaar via en voor de liefhebbers is er een speciale app-groep waarin iedereen op de hoogte wordt gehouden.

[11-03-2017] Concerten Brass4Boobs

De dames van Brass4Boobs hebben hun eerste twee repetities er inmiddels op zitten. De tweede repetitie vond afgelopen zondag plaats in Het Akkoord. Het gelegenheidsorkest ‘Brass4Boops’ (o.l.v. Cathy Kotoun) bestaat uit Zeeuwse vrouwen en zij gaan dit jaar twee optredens verzorgen (8 en 29 oktober) en de opbrengst hiervan gaat naar een regionaal borstkankerdoel. Namens Veere’s Genoegen zullen Johanna Sturm, Johanna van Cranenburgh, Trijntje van Cranenburgh en Judith Geldof deelnemen. Op 9 december vorig jaar heeft het bestuur van Brass4Boos al een cheque van € 400,- mogen ontvangen van Veere’s Genoegen en Crescendo (Oostkapelle). Brass4Boobs heeft inmiddels ook een eigen Facebookpagina en een eigen website.

[11-03-2017] Digitale nieuwsbrief Zeeuwse Muziek Bond

Beijk hier de nieuwste versie van de nieuwsbrief van de Zeeuwse Muziek Bond.

[03-03-2017] Subsidie Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft besloten om aan Veere’s Genoegen een subsidiebedrag toe kennen van maximaal € 4.000,- voor de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten in de periode 2016 tot en met 2018. Wij zijn heel erg blij met deze toezegging en dit zorgt ervoor dat we ons programma met betrekking tot aanschaf en vervanging van onze muziekinstrumenten kunnen uitvoeren. Kijk hier voor meer informatie over het Prins Bernhard Cultuurfonds.

[09-02-2017] Digitale nieuwsbrief KNMO

De Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO), brengt periodiek een digitale nieuwsbrief uit. Bekijk hier de laatste nieuwsbrief. Leden die deze nieuwsbrief willen ontvangen kunnen zich hiervoor aanmelden.

[19-01-2016] Veere's Genoegen op Omroep Zeeland Radio

Dinsdag 19 januari waren Hendrikje en Michiel te gast bij Omroep Zeeland Radio in het programma 'Goedemorgen Zeeland' gepresenteerd door Elsa van Hermon. Luister hier naar het radio-interview met op de achtergrond de concertmars Arsenal gespeeld door het fanfareorkest van Veere's Genoegen.

[06-01-2016] Filmpje Veere's Genoegen n.a.v. Trofee 'Meet and Match'

Op 26 november 2015 vond op het gemeentehuis van Veere in Domburg 'Meet and Match' plaats voor bedrijven en vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Veere. Tijdens deze avond werd bekend gemaakt dat Veere's Genoegen - naast 4 andere organisaties - was genomineerd als vrijwilligersorganisatie van het jaar in de gemeente Veere. Speciaal hiervoor is een filmpje gemaakt over Veere's Genoegen. Bekijk hier het filmpje. Uiteindelijk heeft Stichting Natuurlijk Toegankelijk de trofee gewonnen.

[06-01-2016] Filmopname Kerstmusical basisschool Magdalon en Veere's Genoegen

Woensdagavond 16 december 2015 werd in de Grote Kerk in Veere de Kerstmusical uitgevoerd door leerlingen van basisschool Magdalon uit Veere. Speciaal hiervoor is voor de muzikanten van Veere's Genoegen muziek gearrangeerd zodat zij de muzikale medewerking voor hun rekening konden nemen. Bekijk hier de volledige opname van de Kerstmusical.

[22-03-2014] Uitslag 46e Onderlinge Solisten- & Ensembleconcours

Op zaterdag 29 maart 2014 organiseerde Veere's Genoegen haar 46e Onderlinge Solisten- & Ensembleconcours. Bekijk hier de uitslag van dit concours.

[06-05-2013] Veere's Genoegen op Omroep Zeeland TV

Zaterdag 4 mei verleende Veere's Genoegen haar muzikale medewerking tijdens de Dodenherdenking op de Oude Begraafplaats in Zanddijk. Omroep Zeeland TV was hier bij en heeft van de herdenkingsbijeenkomst een reportage gemaakt. Bekijk hier de beelden die Omroep Zeeland heeft gemaakt.

[03-08-2012] Veere's Genoegen op Facebook

Veere's Genoegen is nu ook te volgen op facebook. Klik hier om deze pagina te bekijken.

© 2006 - 2017 - Muziekvereniging Veere's Genoegen - Realisatie site: Nedbase ICT